Επαγγελματική Φωτογράφιση Ηράκλειο Κρήτης

Επαγγελματικές Φωτογραφίες που Προσελκύουν Υποψήφιους Πελάτες

Στην Imprint αποστολή μας είναι, οι φωτογραφίες που θα παραδώσουμε να είναι αψεγάδιαστες ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματική Φωτογράφιση Ηράκλειο Κρήτης

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Μπορούμε να κάνουμε το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει με τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις μας καταφέρνοντας να αναδείξουμε την εμπειρία που θα αποκτήσουν οι πελάτες σας με καθηλωτικές lifestyle φωτογραφίες και video.

Hotel Booking

Φωτογράφιση Προϊόντων για Eshop

Παρέχουμε επαγγελματικό εξοπλισμό για να δημιουργήσετε ποιοτικές φωτογραφίες προϊόντων απαραίτητες για να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας.

Ecommerce web page-pana

Φωτογράφιση για Εμπορικούς Σκοπούς

Περιλαμβάνει τη φωτογράφιση για διαφημίσεις, το packaging, προώθηση προϊόντων και τοποθέτηση προϊόντων, προβάλλοντας την εμπειρία που θα αποκομίσουν οι πελάτες αν προβούν στην αγορά ενός προϊόντος ή service.

Camera

Επαγγελματικές Φωτογραφίες που Πουλάνε Κάθε Στιγμή

Οι φωτογραφίες είναι αυτές που δημιουργούν την πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες.

Έχετε μόλις λίγα δευτερόλεπτα στην διάθεσή σας, για να προσελκύσετε τους υποψήφιους πελάτες μέσω συναρπαστικών φωτογραφιών.

20%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ENGAGEMENT

ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

67%

ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

94%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

72.2%

ΤΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Πλεονεκτήματα Επαγγελματικής Φωτογράφισης

Επαγγελματικό φωτισμό

Σωστό food styling

Στρατηγική προβολής

Καθηλωτικές lifestyle φωτογραφίες και video

Προώθηση της εταιρικής ταυτότητας

Ενίσχυση επαγγελματισμού

Αύξηση αναγνωρισιμότητας 

Αύξηση πωλήσεων

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την επαγγελματική φωτογράφιση

Πόσο διαρκεί μία επαγγελματική φωτογράφιση

Η διάρκεια μίας επαγγελματικής φωτογράφισης ποικίλλει από μερικές ώρες (10-12 ώρες) μέχρι και μέρες ανάλογα το μέγεθος των όγκο των προϊόντων, των εγκαταστάσεων και τις ανάγκες της φωτογράφισης. 

Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν το αν μία φωτογράφιση θα διαρκέσει κάποιες ώρες ή ημέρες. Στο στούντιο μας οργανώνουμε την φωτογράφιση ανάλογα τις ανάγκες σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς να απασχολήσουμε τους χώρους παραπάνω από ότι χρειάζεται.

Πόσο αξίζει να κάνω μια επαγγελματική φωτογράφιση για την προώθηση της επιχείρησής μου;

Οι φωτογραφίες επηρεάζουν άμεσα την πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει ένας επισκέπτης.

Χρειάζονται λίγα δεύτερα μόνο για να κρίνει εάν αξίζει να σας επιλέξει ή να προχωρήσει σε μία άλλη επιλογή.

Πραγματοποιώντας μία επαγγελματική φωτογράφιση εξασφαλίζετε, οτι θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Με φωτογραφίες προσεγμένες και υψηλής ποιότητας αναδεικνύετε την ομορφιά και τον χαρακτήρα της επιχείρησή σας. Έτσι αυξάνετε δραματικά την πιθανότητα αγοράς.

Η φωτογράφιση είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση εφόσον το υλικό που θα προκύψει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις στρατηγικές marketing που ακολουθείτε για τις ερχόμενες σεζόν. Στο στούντιο μας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα φωτογραφιών ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα και να μην χρειαστεί να ανανεώνετε ετήσια τις φωτογραφίες επειδή η εργασία που έγινε δεν ήταν αρκετά καλή.

Προτείνετε την χρήση μοντέλων για την φωτογράφιση;

Φυσικά! Η χρήση μοντέλων είναι σημαντικός παράγοντας της experience φωτογράφισης.Η φωτογραφία lifestyle αφηγείται μια ιστορία για τους επισκέπτες και τις εμπειρίες που έχουν στο ξενοδοχείο σας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια συναισθηματική σύνδεση με τους πιθανούς επισκέπτες βάζοντάς τους να φανταστούν τον εαυτό τους να χαλαρώνουν στο σπα του ξενοδοχείου, να απολαμβάνουν το καλό φαγητό ή να ξαπλώνουν ήρεμα στα δωμάτιά τους.Ένα μοντέλο δίνει ζωή στην φωτογραφία, επιτρέποντας στον επισκέπτη να μπορεί να οραματιστεί τη διαμονή του στην ξενοδοχειακή σας μονάδα. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η πιθανότητα να σας επιλέξει για την διαμονή του. Είναι πολύ σημαντικό τα μοντέλα τα οποία θα επιλεχθούν για την φωτογράφιση experience να είναι έμπειρα και να έχουν την δυνατότητα να καθοδηγούνται από τον φωτογράφο ώστε και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος από την φωτογράφιση και να βγει ελκυστικό το αποτέλεσμα. Επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τα μοντέλα να έχουν την ηλικία που αντιπροσωπεύει τους επισκέπτες σας. Για παράδειγμα εάν το ξενοδοχείο σας φιλοξενεί κυρίως οικογένειες, θα πρέπει τα μοντέλα να αντικατοπτρίζουν αυτή ακριβώς την εικόνα.Στο στούντιο μας έχουμε πραγματοποιήσει πολλές φωτογραφίες experience και έχουμε συνεργαστεί με πολλά μοντέλα και πρακτορεία. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τα πρακτορεία και να προτείνουμε τα κατάλληλα μοντέλα για το concept που έχετε οραματιστεί για το ξενοδοχείο σας.

Πότε λαμβάνουμε τις φωτογραφίες;

Δεν υπάρχει ένα σταθερό χρονικό περιθώριο στο οποίο θα λάβετε τις φωτογραφίες καθώς αυτό επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες. Το πότε θα παραδοθούν οι φωτογραφίες, εξαρτάται από το μέγεθος και τις ανάγκες που έχει το κάθε ξενοδοχείο.

Το υλικό που προκύπτει από την φωτογράφιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων είναι κάθε φορά διαφορετικό. Στόχος μας πάντα είναι να παραδίδουμε το συντομότερο δυνατόν το φωτογραφικό υλικό και τα διαφημιστικά spot ώστε να μπορείτε άμεσα να τα χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε τους χώρους και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας.

Στο στούντιο μας αποστολή μας είναι, οι φωτογραφίες που θα παραδώσουμε να είναι αψεγάδιαστες ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν  άμεσα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι η διαδικασία προσληψής σας;

Πρώτο στάδιο είναι να έρθουμε σε επικοινωνία με εσάς και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Στο σημείο αυτό της επικοινωνίας θα χρειαστεί να δούμε την ιστοσελίδα σας ή ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες. Με τον τρόπο αυτό κάνουμε μία πρώτη ανάλυση και καταγράφουμε τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν ώστε οι φωτογραφίες να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε δεύτερη φάση σας στέλνουμε δείγματα φωτογραφιών μας  ώστε να έχετε μία εικόνα για την φωτογραφική μας κάλυψη. Μαζί με τα δείγματα φωτογραφιών αποστέλλεται και η οικονομική μας προσφορά η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη στις ανάγκες σας.

Το επόμενο βήμα είναι να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα ώστε να δεσμεύσουμε την ημερομηνία της φωτογράφισης και να ξεκινήσει η οργάνωσή της με βάζει τις ανάγκες και το όραμα που έχετε για αυτήν.

Πόσο κοστίζει μια επαγγελματική φωτογράφιση;

Το κόστος και η τιμή μιας επαγγελματικής φωτογράφισης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος του ξενοδοχείου, ο αριθμός και ο τύπος των προϊόντων και άλλα. Επίσης ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την τιμή μιας επαγγελματικής φωτογράφισης είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του επαγγελματία φωτογράφου που θα επιλέξετε.

Μια από τις πιο κοινές χρεώσεις, είναι η ημερήσια τιμή όπου ο επαγγελματίας φωτογράφος χρεώνει για συγκεκριμένες ώρες φωτογράφισης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ένας άλλος τρόπος κοστολόγησης είναι η χρέωση ανά τύπο προϊόντων ή δωματικών.

Τα οφέλη μιας επαγγελματικής φωτογράφισης ξενοδοχείου είναι πολλά και το κόστος της φωτογράφισης είναι σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με την απόδοση της επένδυσης σας. 

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή τα ποσοστά των κρατήσεων/πωλήσεων εξαρτώνται άμεσα από την ποιότητα της φωτογραφίας που θα δει ο επισκέπτης.

Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα της φωτογραφίας, τόσο περισσότερο θα αυξηθούν οι κρατήσεις/πωλήσεις σας.