Σχεδιασμός Landing Page

Οι Landing Pages θα Αποδίδουν Καλύτερα Μαζί Μας

Μια υπέροχη σελίδα προορισμού ξεκινά με υπέροχο σχεδιασμό.

Στην Imprint δημιουργούμε σελίδες προορισμού υψηλής μετατροπής  για PPC και καμπάνιες στα social media.

Mobile wireframe

eCommerce Landing Page

Γιατί να εστιάσετε στη σχεδίαση ιστοσελίδων όταν μπορείτε να δημιουργήσετε μια landing page με ένα CTA από την οποία είναι εγγυημένο ότι θα αγοράσουν οι υποψήφιοι πελάτες σας;

Ecommerce web page-pana

Social Media Landing Pages

Θα δημιουργήσουμε σελίδες προορισμού στις οποίες οι χρήστες δεν μπορούν παρά να τις μετατρέψουν όταν κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας στα social media.

Online shopping-pana

Conversion Driven Research

Μην εμπιστεύεστε μια τυχαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, δοκιμάζουμε ό,τι κάνουμε και δημιουργούμε σελίδες προορισμού που έχουν την αίσθηση της αρχικής σας σελίδας, έχοντας κατά νου το σχεδιασμό μετατροπών.

Browser stats-cuate

Landing Pages που Πουλάνε Κάθε Στιγμή

Μια αποκλειστική σελίδα προορισμού για τη διαφήμισή σας έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες μετατροπές και καλύτερα CTR.

Δώστε στο κοινό σας μια εξατομικευμένη εμπειρία με αποκλειστικές σελίδες προορισμού.

20,8%

ΤΩΝ RETAIL ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ECOMMERCE

57,6%

ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ONLINE ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

60%

ΤΩΝ ECOMMERCE ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ

4δισ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ 2022

Έχει η landing page σας όλα αυτά;

Έρευνα μετατροπής βάσει δεδομένων

Αποτελεσματική διαμόρφωση Breadcrumb

A/B Testing 

Σωστή ιεραρχία Συχνών Ερωτήσεων (FAQ)

Αποτελεσματική κειμενογραφία

Εξέταση της πρόθεσης του κοίνου

Μεγιστοποιημένη κοινωνική απόδειξη (social proof)

Βελτιωμένη ταχύτητα για πωλήσεις

Βελτιστοποίηση συγκεκριμένης συσκευής

Δοκιμή γεω-στόχευσης (geo-targeting)

Μετατροπές υψηλής ποιότητας

Βελτιωμένη εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς

Προσαρμοσμένοι χαιρετισμοί Chatbot

Ελαχιστοποίηση ποσοστού εγκατάλειψης

 

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τo σχεδιασμό Landing Page

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας landing page και μιας ιστοσελίδας;

Μια landing page (σελίδα προορισμού) είναι διαφορετική από μια ιστοσελίδα ή μια αρχική σελίδα, για πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Συνήθως, ο σχεδιασμός landing page γίνεται για επισκεψιμότητα που έχει πιο συγκεκριμένο σκοπό, ενώ μια αρχική σελίδα προορίζεται να παρουσιάσει το brand σας με γενικό τρόπο.

Οι σελίδες προορισμού χρησιμοποιούνται συνήθως για επισκεψιμότητα από καμπάνια social media ή Google Ads.

Επειδή οι σελίδες προορισμού χρησιμοποιούνται για “υψηλότερη πρόθεση” ή χαμηλότερη διοχέτευση, η επισκεψιμότητα πολλές σελίδες προορισμού δεν διαθέτουν πλοήγηση.

Επειδή η εταιρεία ή το προϊόν σας έχει ήδη παρουσιαστεί στη διαφήμιση, συνήθως διευκολύνει την αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας αναφέροντας την τιμή ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το κλείσιμο της συμφωνίας.

Γιατί να προσλάβω μια εταιρεία για να δημιουργήσω μια landing page;

Όταν προσλαμβάνετε μια εταιρεία, προσλαμβάνετε μια ομάδα επαγγελματιών που είναι καλά εξοπλισμένοι για να παρέχουν στρατηγική, βέλτιστες πρακτικές και εκτέλεση.

Μια εταιρεία που μόλις αναβαθμιστεί, μπορεί να προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς σε συντομότερο χρονικό διάστημα από ό,τι μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι, χάρη σε εσωτερικούς σχεδιαστές, ένα οπλοστάσιο εργαλείων σχεδίασης σελίδας προορισμού, τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και πολλά άλλα.

Ο χρόνος διεκπεραίωσης, γενικά, θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορος από το να δημιουργήσετε τη δική σας για όλους αυτούς τους λόγους + σχεδιάζουμε τις καλύτερες σελίδες προορισμού εκεί έξω που σίγουρα θα αυξήσουν τις μετατροπές σας.

Ψάχνετε για έμπνευση;

Απλώς ρωτήστε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε landing pages για e-commerce ιστοσελίδες;

Ναι. Έχετε ένα προϊόν προς πώληση και μια landing page είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πείσετε τους επισκέπτες να ενεργήσουν σύμφωνα με μια προσφορά. Θα χρησιμοποιήσουμε μια μαγνητική επικεφαλίδα, δείκτες αξιοπιστίας, κοινωνικές αποδείξεις και άλλα στοιχεία για να παροτρύνουμε τους επισκέπτες να αναλάβουν δράση και να πατήσουν αυτό το CTA κουμπί.

Αλλά αυτή η προσέγγιση δεν είναι κατάλληλη για όλες τις επιχειρήσεις. Οι e-commerce landing pages είναι πολύ αποτελεσματικές εάν πουλάτε ένα προϊόν. Μόλις αρχίσετε να επεκτείνετε τη γκάμα της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας, οι σελίδες προορισμού δεν έχουν πλέον νόημα ως αυτόνομο έργο.

Η αρχική μου σελίδα είναι υπέροχη, γιατί χρειάζομαι μια εταιρεία σχεδιασμού landing pages;

Μια αρχική σελίδα είναι συνήθως μια περίληψη της επιχείρησής σας και ένας κατάλογος για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι σαν ένα ψηφιακό φουαγιέ / σελίδα καλωσορίσματος για την επιχείρησή σας. Οι Αρχικές Σελίδες είναι εξαιρετικές, αλλά σπάνια οδηγούν σε μετατροπές. Μια σελίδα προορισμού, σε σύγκριση, είναι μια ενιαία εστιασμένη σελίδα που έχει σχεδιαστεί με έναν στόχο στο μυαλό. Αυτός ο στόχος είναι οι μετατροπές. Μια σελίδα προορισμού:

  • Δεν συνδέεται με άλλες σελίδες
  • Δεν προσπαθεί να πουλήσει πολλά προϊόντα ή υπηρεσίες
  • Δεν προσπαθεί να προσεγγίσει πολλά κοινά ταυτόχρονα

Αν θέλετε να ΠΟΥΛΗΣΤΕ αντί να καλωσορίσετε άτομα στον ιστότοπό σας , μια σελίδα προορισμού είναι η λύση κάθε φορά.

είναι κατάλληλη για πολλές επιχειρήσεις και σελίδες που θέλουν να αποκτήσουν μια ισχυρή online παρουσία. Ανάμεσα σε αυτές ανήκουν τα lead generation sites, e-shops, blogs, καθώς επίσης και τα ειδησεογραφικά portals.

Πόσα πρέπει να περιμένω να πληρώσω;

Το εύρος είναι τόσο μεγάλο που δεν αξίζει καν να το βάλουμε εδώ. Το πόσο θέλετε να δοκιμάσετε και πόσο γρήγορα πρέπει να μετακινηθείτε καθορίζει πόσους πόρους πρέπει να διαθέσουμε πίσω από το έργο. Μην ανησυχείτε, χρησιμοποιούμε πραγματικά μαθηματικά για να το καταλάβουμε.