Τι είναι ένα Digital Marketing Agency;

ti-einai-ena-digital-marketing-agency

Σε προηγούμενο άρθρο, εξετάσαμε αναλυτικά τους λόγους για να προσλάβεις ένα digital marketing agency. Ωστόσο, πολλοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες Digital Marketing σε σχέση με μια διαφημιστική εταιρεία. Εδώ θα ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις λειτουργούν με ένα μείγμα παρασοδιακών τακτικών προώθησης (έντυπα φυλλάδια, τηλεοπτικές διαφημίσεις κλπ) και Digital Marketing τακτικών (SEO, Email Marketing, Content Marketing κ.α.) για την ενίσχυση του Brand Awareness και την αύξηση των εσόδων.

Τι κάνει λοιπόν, ένα digital marketing agency;

Ένα digital marketing agency συνδυάζει το marketing και τη τεχνολογία

Με αυτό το τρόπο είναι σε θέση να υλοποιεί τακτικές για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του με καλαίσθητο αποτελέσμα, το οποίο δημιουργεί το κατάλληλο funnel μέσα από επιλεγμένα κανάλια για το κοινό-στόχο κάθε επιχείρησης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τα κατάλληλα εργαλεία τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες μιας εταιρείας Digital Marketing φροντίζουν για τη μεγιστοποίηση της αναγνωρισιμότητας και επισκεψιμότητας αλλά και τη δημιουργία του customer journey που μετατρέπει το ενδιαφέρον σε πελάτη.

Οι βασικοί πυλώνες που έχουμε πάντα στο μυαλό μας στην Imprint:

  • Επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόδοσης της επένδυσης σας
  • Αλληλεπίδραση και ενεργή παρουσία στα social media
  • Προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και το κομψό σχεδιασμό
  • Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης

Όλα τα παραπάνω είναι εφικτά σε ειδικούς στους τομείς του Development, Branding και Digital Marketing.

Τι ξεχωρίζει μια εταιρεία Digital Marketing;

Η τεχνολογία, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η ποικιλλία digital υπηρεσιών που προσφέρουν.

Μια εταιρεία Digital Marketing έχει στην κατοχή της:

  • τις κατάλληλες εφαρμογές και εργαλεία
  • εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τομείς όπως: Content creators, Developers, Digital Marketing specialists κλπ
  • εξατομικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις (αυτοματοποιήσεις, CRM κ.α.)

Γιατί να συνεργαστείτε με την Imprint;

Πλέον, είναι εύκολο να αναζητήσετε πληροφορίες για μια επιχειρήση πριν συνεργαστείτε μαζί της. Το σημαντικό είναι να να διαλέξετε τη λιγότερο ριψοκίνδυνη επιλογή.

Στην Imprint προσφέρουμε λύσεις σε τρεις τομείς: το Marketing αναδεικνύοντας τα brands μέσα από τη στρατηγική και τις καινοτόμες ιδέες, το Development ενθαρρύνοντας τους πελάτες μας να ξεκλειδώσουν τις ψηφιακές τους δυνατότητες και Branding αναπτύσσοντας σαφείς και ξεχωριστές οπτικές λύσεις.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες, αλλά εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε στην αύξηση των εισοδημάτων σας.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε μέσα από τη συζήτηση να καταλάβετε που χρειάζεται να εστειάσετε την ενέργεια, το χρόνο και τους πόρους σας.

Facebook
LinkedIn

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το blog μας κι ελπίζουμε να βρήκατε κάτι που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στο Digital Marketing της επιχείρησής σας.

Στην Imprint ειδικευόμαστε στη δημιουργία Εταιρικών ιστοσελίδων και eShops, στη ανάπτυξη ξεχωριστών οπτικών λύσεων για το Branding της επιχείρησης σας, ενώ παράλληλα υλοποιούμε Digital Marketing καμπάνιες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων μέσω της συνεχούς βελτιστοποίησης της επένδυσης σας.

Σχετικά Άρθρα